Liora

Mooie betaalbare spulletjes, getest & goedgekeurd door mijn kleine Liora

1. Voorwaarden

Liora Shop heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van onze site te wijzigen.


2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Liora Shop komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Liora Shop. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Liora Shop erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van een proef. Sommige producten bestaan uit meerdere delen en zijn door u zelf samen te stellen.


3. Transport

Liora Shop besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Liora Shop uitsluitend gebruik van een gerenommeerde vervoersorganisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Liora Shop hierop geen invloed meer uitoefenen. Liora Shop kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.


4. Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Liora Shop


5. Leveringstermijn

Liora Shop verzendt aan alle adressen binnen Europa. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en land. Voor zendingen naar het landen anders dan België moet u rekenen op extra verzendtijd en hogere bezorgkosten.


6. Garantie

Mocht er een fout bij ons liggen, dan nemen wij vanzelfsprekend de kosten voor onze rekening.


7. Beëindiging van de overeenkomst

Het annuleren van de bestelling is niet mogelijk.


8. foutief gebruik

Onze producten zijn geen speelgoed tenzij expliciet vermeld in de productomschrijving. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk bij het foutief gebruik van onze goederen. Kinderen mogen enkel onder toezicht de producten gebruiken.


9. Betaling

Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per post of per e-mail, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening of u volgt de online betalingsprocedure

Enkel bij geboortekaartjes gelden andere regelingen. Bij aanvang van het project dient men een voorschot te betalen. Na de proefdruk betaald u het resterende bedrag.


10. Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde producten of service van Liora Shop, dan kunt u Liora Shop op kim@xantifee.com hierover informeren. Ook is Liora Shop telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 0032 477 21 34 37.


11. Gegevensbeheer en Privacy

Liora Shop houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Liora Shop geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de producten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Liora Shop en eventuele toekomstige mailingen van Liora Shop

Liora Shop zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden.

Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Liora Shop, dan kunt u dit te allen tijde via kim@xantifee.com te kennen geven.


12. Correspondentie Xantifee

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met

Liora Shop , tel.: 0032 477 21 34 37of via e-mail: kim@xantifee.com


Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en Liora.shop deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Liora.shop aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Liora.shop. Zo ook alle ontwerpen die op deze site te koop aangeboden worden. Ook wanneer u een illustratie op maat laat maken blijft Liora Shop eigenaar van de illustratie en mag deze naar eigen inzichten zo behandelen.